Még kellemesebb lehet a hosszú hétvége, ha Kincsem+ TUTI-t játszol! Nyerj ma is akár milliókat!

2019. 03. 15 – péntek

Pénteken Caen ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2200 méter hosszú ügetőversenyen mindössze tizennégy rutinos, hétéves is idősebb csap össze. Rendkívül kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Aubrion du Gers (1) – Clif du Pommereux (4) – Charly du Noyer (9) – Dreammoko (8) – Copernic de Play (14)

Aubrion du Gers (1) dél-Franciaországban töltötte a téli hónapokat, ahol a kedvező klíma miatt medencében is regenerálódhatott. A szerdai zárómunkája során jól dolgozott, még nincs száz százalékos állapotban, de készen áll a visszatérésre.

Clif du Pommereux (4) nagyon jól futott a hónap elején ugyanezen a pályán. Ötödik helyezésének értékét növeli, hogy 25 méteres hátrányból kellett indulnia. A ló jó formában van és a 2200 méteres táv is kedvez neki, így Aubrion de Gers (1) után megszerezheti a második helyet.

Charly du Noyer (9) jó formában van, felkészítése jól sikerült. Amennyiben pénteken hiba nélkül eljön a starttól, a második vagy a harmadik helyet is megszerezheti.

Dreammoko (8) formáján sokat lendített az a négy felhozó verseny, amit december óta adtunk neki és a caen-i pálya sem jelenthet számára problémát. Aubrion du Gers (1) ebből a beállításból verhetetlennek tűnik, de a dobogó alsó fokaiért ő is küzdeni fog.

Copernic de Play (14) legutóbb bizonyította, hogy jó formának örvend. A jobbkezes pálya nem okozhat neki gondot, így csak a második soros startpozíció szól ellene.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://bouttemont.fr

Olvass tovább!