Ez a hét nyerő hét! Legyél ma Te a szerencsés, aki milliókat nyer a TUTI-val!

2019. 03. 14 – csütörtök

Csütörtökön a varázslatos Chantilly-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 1500 méter, a startnál pedig tizenhét négyéves telivér kéri a játékosok figyelmét. Gyors és izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Land of Mind (7) – Ziveri (12) – Roksaneh (10) – Qatar Bolt (13) – Baileys Balle (15)

Land of Mind (7) kisebb visszatérésre készül, de remek kondícióban várja a csütörtöki futamot. Versenyképes ebben az osztályban, így jó futást várhatunk tőle.

Ziveri (12) csodálatos kondícióban várja a csütörtöki futamot, a munkaformáival elégedettek lehetünk. Az első öt között van a helye.

Roksaneh (10) soha nem futott még versenykörülmények közepette szintetikus borításon és kihagyás után áll starthoz, de tavaly háromszor is bizonyított ebben a hendikep osztályban, így mindenképpen számolni kell vele csütörtök délután.

Qatar Bolt (13) a chantilly-i szintetikus borításon aratta az eddigi egyetlen győzelmét, de ezzel bizonyította, hogy a speciális futófelület kedvez neki. Idén még nem állt starthoz, ennek ellenére bízhatunk eredményes szereplésében.

Baileys Balle (15) remek teljesítményt nyújtott február 23-án, amikor előkelő harmadik helyen ért célba. A tréningek során jól dolgozott, így csütörtök délután is számíthatunk rá.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.pronostic-pmu.fr

Olvass tovább!