Legyen szerencsés szerdád! Játssz a TUTI-val és nyerj ma is milliókat!

2019. 03. 13 – szerda

Szerdán Laval ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenynek tizenhat versenyló vág neki, de az erősebbek 25 illetve 50 méteres hátrányból indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen befutási sorrend nyerő lehet. A létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Looking Superb (9) – Black Jack From (5) – Coach Franbleu (11) – Divine Mesloise (2) – Nancy America (1)

Looking Superb (9) nagyon jól teljesített a Grand Prix de Paris-ban és a munkaformái is kiválók. Szerdán ideális feltételek mellett áll starthoz, így mindenképp érdemes számolni vele.

Black Jack From (5) caeni futása nem úgy sikerült, ahogy kellett volna, de a tréningek során javult a formája. Szerdán az első öt között végezhet.

Coach Franbleu (11) téli futásai maximálisan jól sikerültek és a formája most is optimális. Looking Superb (9) legyőzésére nincs sok esélye, de egy magasabb pénzdíjat elcsíphet.

Divine Mesloise (2) nagyszerűen teljesített a téli-meetingen, a legutóbbi második helyezére különösen nagy büszkeség. A ló topformában van és hajtójával nagyszerű párost alkot, ezért az első három között van a helye.

Nancy America (1) nagyon jól mozgott a visszatérő versenyében, kár, hogy későn talált utat a befutóban. A lavali pálya karakterisztikája jobban kedvez neki, így beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.turfomania.fr

Olvass tovább!