Kedden is milliomos lehetsz! Nem kell mást tenned, csak egy TUTI-t játszanod és máris Tiéd lehet a nyeremény!

2019. 03. 12 – kedd

Kedden a festői szépségű Chantilly-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1500 méteres galopp síkversenyen mindössze tizenöt ötéves és idősebb telivér méri össze gyorsaságát. Nagyon kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Rebel Lightning (5) – Inseo (10) – Aprilios (11) – Degrisement (4) – Jumpin’ Jack Flash (6)

Rebel Lightning (5) február 20-i negyedik helyezése kisebb csalódás volt. Jó teljesítményt nyújtott, de idomárja a győzelemben bízott. A ló kirobbanó formában várja a keddi futamot, számíthatunk rá.

Inseo (10) nagyon jól futott február 21-én, kedden azonban jóval erősebb mezőnyben kell helyt állnia. Mellette szól azonban, hogy remek formában van és a startboxok sorsolásából is jól jött ki.

Aprilios (11) csak minimális különbséggel maradt le a győzelemről február 20-án. A ló továbbra is remek formának örvend és a 100 méterrel rövidebb táv sem okozhat neki gondot. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Degrisement (4) nagyon jól mozgott az utolsó versenyében. Csakúgy, mint akkor, várásra fogják lovagolni és ha kellően gyors lesz a tempó, ismét a főszereplők közé fog tartozni.

Jumpin’ Jack Flash (6) visszatérő versenyéből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, mert a mély pálya nem kedvezett neki. A tréningek során sokat javult a formája, emiatt kedden esélyesként lép pályára.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.leparisien.fr

Olvass tovább!