Új hét, újabb esély arra, hogy milliókat nyerj! Játssz ma is a TUTI-val!

2019. 03. 11 – hétfő

Hétfőn Compiegne ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2000 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat négyéves és idősebb kanca csap össze. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Tarlamie (8) – L’Indomptable (1) – Holdbacktheriver (6) – Kailyn (3) – Dame d’Id (11)

Tarlamie (8) egy jó képességekkel rendelkező kanca. A bemutatkozása és a második fellépése között egy év telt el, de idomárja nem akart sietni vele. A cagnes-sur-mer-i győzelme miatt 3kg-al magasabban áll a skálán, mégis további javulást remélhetünk tőle.

L’Indomptable (1) legutóbbi ötödik helyezésének értékét növeli, hogy idősebb és rutinosabb lovakkal futott. A hétfői futamban topsúlyt kell majd cipelnie, mégis jobb helyzetben van, hiszen ezúttal csak kancákkal kell majd megmérkőznie. Remek formában van, magabiztosan várja a startot.

Holdbacktheriver (6) szép győzelmet aratott tavalyi utolsó versenyében. A saint-cloud-i sikere miatt magasabbra került a skálán, de így is versenyképes lesz. Még nincs száz százalékos állapotban, mégis az első öt közé várható.

Kailyn (3) nagyon jól mozgott az utolsó versenyében, ha valamivel előbb talál utat a befutóban, előrébb is végezhetett volna, mint a hatodik hely. A kanca remek kondícióban van és a várható puha futófelület is kedvez neki, így beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Dame d’Id (11) tavalyi utolsó futása nem mérvadó, mert a jobbkezes pálya nem kedvezett neki. A munkaformái kiválók, felkészülten várja a hétfői futamot. Bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!