Vasárnap 300 millió forint a jackpot a Kincsem+ játékban! Ne csak álmodozz a nyereményről, tedd próbára a szerencsédet ma is!

2019.03.10 – vasárnap – 300 millió forint jackpot

Vasárnap Cagnes-sur-Mer-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2925 méteres ügetőversenyen tizenöt rutinos, hétéves és idősebb versenyló méri össze gyorsaságát. Nagyon kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 300 millió forint! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cash And Go (8) – Viking Fromentro (9) – Usain Henna (4) – Bilooka du Boscail (10) – Carlo de Carsi (3)

Cash And Go (8) hosszú kihagyás után tért vissza decemberben, mostanra azonban topformába került. Ez a pálya jobban kedvez majd neki, mint a vincennes-i, vasárnap első esélyt képvisel.

Viking Fromentro (9) keveset futott a téli hónapokban, mert nem volt számára ideális feltételekkel kiírt verseny. Némi pihenő után februárban tért vissza, ami jól sikerült. Vasárnap remélhetőleg a főszereplők közé fog tartozni.

Usain Henna (4) sokkal jobban mozgott legutóbb, mint azt a kilencedik helyezése mutatja. A munkaformái kiválók, esélyeit pedig növeli, hogy győzött már Cagnes-sur_mer-ben.

Bilooka du Boscail (10) az évek múlásával rengeteget fejlődött. A ló jó formában van, vasárnap pénzdíjas helyezést szerezhet.

Carlo de Carsi (3) nagyon jó teljesítményt nyújtott a Prix de Stockholmban. A tréningek során tovább jött előre, a fáradtságnak nyoma sincs rajta. Ez lesz az utolsó versenye az idei meetingen, ha zavartalanul alakul a futam, vasárnap is az első öt között végezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://province-courses.fr

Olvass tovább!