Dobd fel a borongós szombatot egy Kincsem+ TUTI-val! Játssz és nyerj ma is milliókat gyorsan és egyszerűen!

2019. 03. 09 – szombat

Szombaton Auteuil ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3600 méteres galopp gátversenyen tizenöt telivér méri össze erejét. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet, bármilyen kombináció nyerő lehet a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Altus (5) – Amour du Mathan (10) – Mester (2) – Fidele au Poste (1) – My Kalores (6)

Altus (5) nagyszerű versenyeket futott akadályon. A kondíciója tökéletes, a formája pedig kifogástalan. Jó képességű, kimondottan gyors ló, aki remekül ugrik, így minden adott az eredményes szerepléséhez.

Amour du Mathan (10) kirobbanó formában várja a szombati futamot. Soha nem futott még Auteuil-ben, emiatt azonban nem kell aggódni. Az első öt közé várható.

Mester (2) jó teljesítményt nyújt a reggeli tréningek során, a zárómunkája is jól sikerült. A november 25-i győzelme miatt magasabbra került a hendikep skálán, de a téli hónapokban sokat erősödött, ezért is számíthatunk rá szombaton.

Fidele au Poste (1) már tavaly is megmutatta, hogy jó képességekkel rendelkezik. Szombaton gyengébb mezőny vár rá, mintha egy kiemeltben indulna. Helyzetét a topsúly nehezíti, de munkaformái alapján az első öt között van a helye.

My Kalores (6) az első ugróversenyében felbukott, azóta viszont csodálatosan teljesít. A legutóbbi győzelme miatt 1,5kg-al magasabbra került a skálán, de így is bízhatunk jó futásában.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!