Végre itt a hétvége! Pénteken is tedd próbára a szerencséd, játssz és nyerj a TUTI-val!

2019. 03. 08 – péntek

Pénteken a varázslatos Chantilly-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 1900 méter, a startnál pedig tizenhat négyéves telivér kéri a játékosok figyelmét. Ma is kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Teston (1) – D’Or et Diamant (7) – Banoush (10) – Tabularasa (2) – Diamond Vendome (4)

Teston (1) jó munkák után várja a pénteki futamot, a kondíciója is kitűnő. A topsúly komplikálja a helyzetét, ennek ellenére bízhatunk eredményes szereplésében.

D’Or et Diamant (7) nagyszerű teljesítményt nyújtott február 13-án, amikor negyedik helyen végzett. Pénteken 100 méterrel rövidebb távon kell majd helytállnia, de ez sem okozhat neki komoly problémát, jó futást várunk tőle.

Banoush (10) szép győzelmet aratott az utolsó versenyében. A januári sikerei miatt jelenleg 3kg-al magasabban áll a hendikep skálán, mégis bízhatunk abban, hogy csütörtökön jól fog teljesíteni.

Tabularasa (2) utolsó futásával annak ellenére is elégedettek lehetünk, hogy csak a nyolcadik helyen ért célba, hiszen jó képességű, rutinosabb lovakkal mérte össze tudását. A ló formában van és a kondíciója is kitűnő, esélyeit pedig a 4-es startbox is növeli.

Diamond Vendome (4) csodálatos kondícióban várja a pénteki futamot. Január 16-án futott először Kincsem+ futamban, de abból a versenyből nem szabad következtetéseket levonni, mert a táv rövidnek bizonyult számára. Az 1900 méter sokkal jobban fekszik neki, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.turfomania.fr

Olvass tovább!