A csütörtök már kis péntek! Hamarabb jön a hétvége, ha ma is TUTI-t játszol!

2019. 03. 07 – csütörtök

Csütörtökön Fontainebleau ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1200 méteres galopp síkversenyen tizenhat telivér méri össze tudását. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: George The Prince (3) – Orangefield (9) – Naab (14) – Hopeless (6) – Art Collection (5)

George The Prince (3) nincs száz százalékos állapotban, de jó formának örvend. A téli hónapokban sokat erősödött, így kihagyása ellenére is az első öt között végezhet a csütörtöki futamban.

Orangefield (9) nagyon jól telelt, fizikálisan és mentálisan is remek formában van. A felkészítése jól sikerült, remélhetőleg már az első versenyében a főszereplők közé fog tartozni.

Naab (14) nagyszerűen mozgott az utolsó versenyében és csütörtökön is jó futás várhatunk tőle, mert ez az egyik kedvenc pályája. A munkaformái kiválók, az esélyesek közé tartozik.

Hopeless (6) kapott némi pihenőt az utolsó futását követően. A csütörtöki futamban visszatérésre készül, de frissen és felkészülten lép majd pályára és az 5-ös startbox is növeli esélyeit.

Art Collection (5) utolsó futására rányomta a bélyegét, hogy a 11-es startboxból kellett indulnia. A ló formában van és a pálya is kedvez neki, éppen ezért jó teljesítményt várhatunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.paris-turf.com

Olvass tovább!