Szerdán a Grand National du Trot futamában nyerhetsz milliókat a TUTI-val! Játssz ma is!

2019. 03. 06 – szerda

Szerdán Amiens-ből jelentkezik a Kincsem+ futam, ami nem más, mint a Grand National du Trot állomása. A 2900 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhat francia tenyésztésű versenyló áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát, de az erősebbek 25 illetve 50 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cadix (2) – Cyriel d’Atom (10) – Contree d’Erable (3) – Bleu Ciel (9) – Cicero Noa (13)

Cadix (2) szép győzelmet aratott február 27-én. A ló remek formában van és a jobbkezes pálya sem jelenthet számára akadályt, így megszerezheti a célul kitűzött harmadik helyezést.

Cyriel d’Atom (10) utolsó futása jól sikerült. Ötödik helyezésének értékét növeli, hogy 25 méteres hátrányt kellett leküzdenie. A ló formában van és hajtójával is remek párost alkotnak, ráadásul a jobbkezes pálya sem jelenthet gondot.

Contree d’Erable (3) legutóbb rendkívül idegesen viselkedett, de jó formában van. Soha nem futott még Amiens-ben, de a jobbkezes pálya sem okozhat neki gondot, alaptávosként jó esélyekkel áll szerdán starthoz.

Bleu Ciel (9) nagyszerű feltételek mellett várja a szerdai futamot és a mezőny is megfelel a képességeinek. A jobbkezes pálya növeli az esélyeit, így zavartalan verseny esetén nem fog csalódást okozni.

Cicero Noa (13) a gyors kezdők közé tartozik, ezért minden bizonnyal szerdán is hamar le fogja dolgozni a hátrányát. A jobbkezes pálya nem okozhat neki gondot, emiatt is számíthatunk rá a szerdai futamban.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!