Vasárnap 150 millió forint a jackpot a Kincsem+ futamban! Ne maradj le róla, játssz és nyerj ma is!

2019. 03. 03 – vasárnap – 150 millió forint jackpot

Vasárnap Auteuil-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 4400 méter hosszú galopp akadályversenyen tizenöt ötéves és idősebb telivér áll starthoz, hogy összemérje tudását. Egy hosszútávú akadályverseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet, ráadásul a létszám is kedvező, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris akár 150 millió forintot nyerhetsz! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Duo d’Enfer (14) – Go For de Houelle (3) – Fasimix (1) – Babbo Natale (4) – Cafertiti (2)

Duo d’Enfer (14) jó versenyeket futott Pau-ban, teljesítményét a legutóbbi második helyezésével koronázta meg. A ló most is jó formának örvend, ezért remélhetőleg vasárnap is megállja majd a helyét.

Go For de Houelle (3) visszatérésével elégedettek lehetünk. Pau-ban nehéz versenye volt, ezért több időt kapott pihenni. A ló frissen és felkészülten várja a vasárnapi futamot, esélyesként lép pályára.

Fasimix (1) Fontainebleau-ban tért vissza, a felhozó versenyből sokat profitált. Jelenlegi beállítása magasabb a valós tudásánál és a 4400 méteres táv sem igazán kedvez neki, mégis bízhatunk eredményes szereplésében.

Babbo Natale (4) visszatérése nem az elvártak szerint sikerült, de remélhetőleg akadályon komoly javulást mutat majd. A tréningek során jól dolgozik, ha minden a tervek szerint alakul, az első öt között fog végezni.

Cafertiti (2) jó munkák után várja a vasárnapi futamot, ami a visszatérő versenye lesz. Nagy tervek állnak előtte 2019-ben, ezért remélhetőleg már elsőre is jó teljesítményt fog nyújtani.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!