Szombaton se felejts el TUTI-t játszani! Nyerj ma is akár milliókat gyorsan és egyszerűen!

2019. 03. 02 – szombat

Szombaton Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az ügetőverseny hossza 2700 méter, a startnál pedig tizenhat ötéves, francia tenyésztésű versenyló kéri a játékosok figyelmét. Ma is kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Erolina (15) – Eliska Berry (5) – Elegante Delo (4) – Energie d’Echal (2) – Energy du Bouffey (11)

Erolina (15) rövid pihenőt kapott a január 8-i győzelmét követően. A felkészítése zavartalanul alakult, szombaton a megfelelő taktikával a főszereplők egyike lehet.

Eliska Berry (5) megérdemelt győzelmet aratott február 4-én, azóta pedig tovább jött előre. A 2700 méteres táv nem okozhat neki gondot, így szombaton is jó eséllyel áll starthoz.

Elegante Delo (4) nagyon jó versenyeket futott az elmúlt hónapokban, feledtetve ezzel őszi kisiklásait. A ló topformában van, szombaton az első három között van a helye.

Energie d’Echal (2) utolsó futása nem mérvadó, mert belelépett az egyik ellenfél kocsijának a kerekébe és ennek következtében diszkvalifikálták. A ló remek formában van, ha minden a tervek szerint alakul, az első öt között fog célba érni.

Energy du Bouffey (11) február 17-én elért győzelme nagy boldogság volt. A ló kirobbanó formában van és a 2700 méter sem okozhat neki gondot, ezért magabiztosan várja a szombati versenyt.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!