Itt a tavasz! Kezdd a márciust teli zsebbel! Játssz és nyerj ma is milliókat a TUTI-val!

2019. 03. 01 – péntek

Pénteken Cagnes-sur-Mer-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2925 méteres ügetőversenyen mindössze tizenöt rutinos, hétéves és idősebb, francia tenyésztésű versenyló méri össze erejét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is nagyon kedvező, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bolt (5) – Viking d’Hermes (15) – Colonel Bond (9) – Aprion (13) – Voeland (8)

Bolt (5) nagyon jól futott az utolsó versenyében, pedig igen erős mezőnyben állt starthoz. A ló csodálatos kondícióban van, a győzelemért küzdhet.

Viking d’Hermes (15) jó futások után lép pályára a pénteki futamban. A ló remek formában van, a kondíciója tökéletes, bízhatunk eredményes szereplésében.

Colonel Bond (9) nagyszerűen teljesített az utolsó versenyében. Munkában tovább jött előre, hajtójával pedig kitűnő párost alkotnak, így péntek délután az első három közé várható.

Aprion (13) jobb formában van, mint a téli hónapok elején volt. Pénteken is számíthatunk rá, ha minden a tervek szerint alakul, az első öt közé várható.

Voeland (8) február 5-i ötödik helyezésének értékét növeli, hogy 25 méteres térhátrányból indult. Pénteken sokkal kedvezőbb feltételek mellett áll starthoz, komolyan számolni kell vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!