Búcsúzz a téltől milliókkal a zsebedben! Játssz ma is a TUTI-val és tedd próbára a szerencséd!

2019. 02. 28 – csütörtök

Csütörtökön is Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az ügetőverseny hossza 2700 méter, a startnál pedig tizenöt hatéves és idősebb versenyló kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is nagyon kedvező, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Dorgos de Guez (15) – Chica de Joudes (9) – Delloro Vedaquais (3) – Titty Jepson (10) – Cash And Go (2)

Dorgos de Guez (15) három győzelem után várja a csütörtöki futamot és jelenleg is jó formának örvend. A mezőny jó lovakból áll, Chica de Joudes (9) lehet a legfőbb ellenfele.

Chica de Joudes (9) szép sikert aratott január 27-én. Frissen és felkészülten várja a csütörtöki futamot, de Dorgos de Guez (15) legyőzésére kevés az esélye.

Delloro Vedaquais (3) a győzelmet is megszerezhette volna február 3-án, ha nem ugrik. A ló formában van, az első öt között van a helye.

Titty Jepson (10) nagyon jól mozgott az utolsó versenyében és a munkaformái is kiválók. Képességei alapján jobb, mint istállótársa, ezért csütörtökön bízhatunk eredményes szereplésében

Cash And Go (2) hosszú kihagyás után tért vissza decemberben. A második fellépésre sokat javult a formája, de egy vírusos betegség miatt újabb kényszerpihenő szakította félbe a felkészülését. Most már minden visszatért a normál kerékvágásba, ezért jó eséllyel pályázik az első öt közé kerülésre.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.pronostic-pmu.fr

Olvass tovább!