Ne csak álmodozz a milliókról! Játssz vasárnap is a TUTI-val és nyerd meg a 150 millió forint jackpotot!

2019. 02. 24 – vasárnap – 150 millió forint Jackpot

Vasárnap Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen mindössze tizenöt versenyló várja, hogy összemérje tudását, de az erősebbek 25 méter hátrányból indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutásnál. A létszám is nagyon kedvező lesz, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet a 150 millió forint jackpot!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Baladin Hongrois (11) – Cocktail Julino (8) – Cerenzo Turbo (9) – Cicero Noa (15) – Bayokos Atout (5)

Baladin Hongrois (11) egészségügyi problémák miatt kéthónapos kihagyásra kényszerült. A korrekt visszatérés után fantasztikusan mozgott másodjára egy jól összerakott mezőnyben. Vasárnap a térhátrány ellenére is kedvezőek lesznek számára a feltételek, így első esélyt képvisel.

Cocktail Julino (8) legutóbb előrébb is végezhetett volna, ha kicsit hosszabb a táv, ezért indul a vasárnapi futamban. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Cerenzo Turbo (9) legutóbb erős időt ügetett 2700 méterre. A ló formában van, de nem egyszerű eset, így zavartalan verseny esetén a negyedik vagy az ötödik helyen végezhet.

Cicero Noa (15) legutóbb új egyéni rekordot ügetett 2100 méterre, ami fantasztikus eredmény figyelembe véve, hogy a második sorból vágott neki az autostartos futamnak. A ló topformában van, a térhátrány ellenére a dobogóra várható.

Bayokos Atout (5) nagyon jó versenyt futott február 6-án, a hátráltató körülmények ellenére is, mivel az 1-es starthely nem kedvezett neki. A ló tip-top állapotban van, a beállítás ideális és a hosszabb táv sem okozhat neki gondot, ezért magabiztosan várja a holnapi futamot.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.paris-turf.com

Olvass tovább!