Szombaton is van esélyed arra, hogy milliókat nyerj! Ehhez nincs más dolgod, csak egy TUTI-t játszani!

2019. 02. 23 – szombat

Szombaton Cagnes-sur-Mer-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 1600 méter, a startnál pedig maximális mezőny, azaz tizennyolc négyéves telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Thalyia (7) – Hastotrike (2) – Zak (16) – Misva (5) – Lorraynio (17)

Thalyia (7) mindössze négy versenyben állt eddig starthoz, a fejlődése azonban töretlen. Szombaton újabb teszt vár rá, de a 3,5kg-os pönalitás ellenére is komolyan számolni kell vele.

Hastotrike (2) jó benyomást tett zsokéjára az első közös versenyükön. Ezúttal azonban nehezebb feladat elé néz, mert szombaton erősebb lovakkal kell összemérnie a tudását.

Zak (16) távját zsokéja javaslatára vették vissza. Szombaton a 18-as startboxból kell majd indulnia, ami nem igazán passzol a taktikájához, de jobb formában van, mint legutóbb volt, így bízhatunk eredményes szereplésében.

Misva (5) nagyon jól mozgott a január 16-i futamban, viszont legutóbb csak a nyolcadik helyen ért célba, ami az esőtől áztatott pálya számlájára írható. A startboxok sorsolásánál pechje volt, de mindent meg fog tenni az első öt közé kerülés reményében.

Lorraynio (17) nagyszerű teljesítményt nyújtott január 16-án és a szombati futamot is felkészülten várja. Jó futásra számíthatunk tőle, ha kellően gyors lesz a tempó, az első öt között fog végezni.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.paris-turf.com

Olvass tovább!