Magyar ló a csütörtöki Kincsem+ futamban! Szurkolj neki, fogadj rá és nyerj ma is akár milliókat!

2019. 02. 21 – csütörtök

Csütörtökön Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méter hosszú ügetőversenynek tizenöt versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méteres hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. Ráadásul starthoz áll a magyar Aileron is, így mindenképpen érdemes lesz ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Valokaja Hindo (15) – Titanium Gar (8) – Ready Ribb (6) – Braquo (7) – Aileron (2)

Valokaja Hindo (15) legutóbbi futása jobban is sikerülhetett volna, mert csak a második helyen ért célba, ami idomárhajtója hibája volt. Ő képviseli a legjobb esélyt, de a térhátrány miatt nem egyértelmű a helyzete.

Titanium Gar (8) számára lett volna egy másik futam is, de csak a csütörtöki futása után fog kiderülni, hogy jó döntés volt-e itt indítani. A visszatérése óta sokat jött előre, egyértelműen a győzelem a cél.

Ready Ribb (6) nagyon bátran versenyzett az első francia fellépésén. Jó lett volna, ha több napot pihen a következő futása előtt, de patkolatlanul lép pályára csütörtökön, a feltételek pedig kitűnők számára.

Braquo (7) szép győzelmet aratott február 10-én. Csütörtökön valamivel nehezebb feladat elé néz, hiszen külföldi lovakkal is meg kell majd küzdenie, de tudása alapján a dobogón végezhet.

Aileron (2) hétfőn is pályára lépett, de a verseny nem vett ki belőle sokat, fáradtságnak a jelét sem látni rajta. Alaptávosként csodálatos feltételek mellett várja a csütörtök délutáni versenyt, képességei alapján jó eséllyel áll starthoz.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Olvass tovább!