Szerencsés szerdát szeretnél? Akkor nincs más dolgod mint TUTI-t játszani és milliókat nyerni!

2019. 02. 20 – szerda

Szerdán Cagnes-sur-Mer ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1600 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat telivér várja, hogy összemérje erejét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Pastichop (10) – Rebel Lightning (11) – Monteverdi (13) – Crepusculedesdieux (3) – Namasjar (14)

Pastichop (10) legutóbb is hozta a tőle megszokott magas átlagot és a szerdai futamot is magabiztosan várja, mivel a startboxok sorsolásánál is szerencséje volt. A mezőny megfelel a képességeinek, de ettől függetlenül nem könnyű egy ilyen futamot megnyerni.

Rebel Lightning (11) visszatérése jól sikerült január 18-án és a szerdai futamot is felkészülten várja. Könnyen kezelhető, jófejű ló, aki esélyesként lép pályára.

Monteverdi (13) magabiztos győzelmet aratott Chantilly-ban és az utolsó futása alkalmával is nagyon tetszetősen mozgott. Soha nem futott még ezen a pályán, de ez a verseny prioritást élvez a téli programjában.

Crepusculedesdieux (3) jól mozgott az utolsó fellépésén és jelenleg is remek formában van. A szerdai futamban számolni kell vele, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Namasjar (14) utolsó futására rányomta a bélyegét, hogy a 17-es startboxból kellett indulnia. A formája kifogástalan és a beállításból is engedtek, így szerdán kalkulálni kell vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.paris-turf.com

Olvass tovább!