Kedden is tedd próbára a szerencséd! Játssz és nyerj a TUTI-val ma is milliókat!

2019. 02. 19 – kedd

Kedden is maradunk Vincennes-ban a Kincsem+ futamban. A 2850 méteres ügetőversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc versenyló méri össze gyorsaságát, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutásnál. Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Colt des Essarts (5) – Contree d’Erable (2) – Abydos du Vivier-vel (17) – Calin de Morge (18) – Candidat d’Ortige (1)

Colt des Essarts (5) könnyű győzelmet aratott január 24-én ugyanezen a távon. A tréningek során nagyszerűen teljesít és a beállítása is remek, ezért kedden remélhetőleg a győzelemért fog küzdeni.

Contree d’Erable (2) a győzelmet is megszerezhette volna február 7-én, ha valamivel szerencsésebb. Kipihente a verseny fáradalmait, így kedden ismét a főszereplők közé tartozhat.

Abydos du Vivier-vel (17) csodálatos eredményeket produkált eddig a téli-meetingen. Csak az utolsó futása sikerülhetett volna jobban, mert a második helyezést is megszerezhette volna. Kedden a 25 méteres térhátrány nehezíti a dolgát, de így is számolni kell vele.

Calin de Morge (18) kisebb hibával futott január 31-én, emiatt csak a harmadik helyen ért célba. Kedden 25 méteres hátrányból kell indulnia, de ha minden jól alakul, most is a főszereplők közé fog tartozni.

Candidat d’Ortige (1) az elmúlt hónapokban többször is balszerencsés volt, persze ára van annak, ha egy lovat mindig várásra hajtanak. A ló jó formában van, így ebben az erős mezőnyben is elcsíphet egy kisebb pénzdíjat.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.paris-turf.com

Olvass tovább!