Könnyebben megy a hétkezdés milliókkal a zsebedben! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2019. 02. 18 – hétfő

Hétfőn Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2175 méter hosszú ügetőversenynek mindössze tizenöt ötéves mén és herélt vág neki. Nagyon kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Elorius de Guez (15) – Eliot d’Ambri (8) – Express de l’Iton (9) – Eclair Gold (7) – Extra du Chatelet (14)

Elorius de Guez (15) jó teljesítményt nyújtott január 24-én. A ló formában van és a beállítása is kedvező hétfőn, így esélyesként áll starthoz.

Eliot d’Ambri (8) nagyon megérdemelte a győzelmet január 12-én. A hétfői futam mezőnye megfelel a képességeinek, első esélyt képvisel.

Express de l’Iton (9) remek teljesítményt nyújtott az utolsó két versenyében és a hétfő délutáni futamban is ideális a beállítása. Több, mint fél éve nem futott ilyen rövid távra, de ennek ellenére is élvezheti a fogadók bizalmát.

Eclair Gold (7) legutóbb csak egy jobb lótól kapott ki, így nem volt csalódás a második helyezés. Munkában tovább jött előre, ezért ebben a mezőnyben is számolni kell vele.

Extra du Chatelet (14) előrébb is végezhetett volna január 24-én, ha a verseny egy pontján nem ugrik. A táv nem okozhat neki gondot, hétfőn mindenképpen számíthatunk rá.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.turfomania.fr

Olvass tovább!