Akarsz gyorsan és egyszerűen akár 150 millió forintot nyerni? Akkor vasárnap is játssz a TUTI-val!

2019. 02. 17 – vasárnap – 150 millió forint jackpot

Vasárnap Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2700 méteres ügetőversenyen tizenhat rutinos, hétéves és idősebb versenyló kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és akár 150 millió forintot is nyerhetsz! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Angle of Attack (4) – Mellby Drake (3) – Costa Haufor (8) – Angel d’Or (12) – Coffee Look d’Eam (13)

Angle of Attack (4) fantasztikus formában van és az itteni nagypálya fekszik neki. Vasárnap is a győzelem reményében áll starthoz, ha minden jól alakul, Mellby Drake-el (3) fog csatázni az első helyezésért.

Mellby Drake (3) élete formájában van, ha valamivel szerencsésebb, legutóbb a második helyezést is megszerezhette volna Angle of Attack (4) mögött. Csalódás lenne, ha nem az első három hely valamelyikén érne célba.

Costa Haufor (8) szép győzelemmel tért vissza február 7-én. Vasárnap jóval nehezebb feladat vár rá, hiszen ezúttal ménekkel és heréltekkel is meg kell majd küzdenie, de a jelenlegi formája alapján megint odaérhet az első öt hely egyikére.

Angel d’Or (12) ősszel némi kihagyásra kényszerült egy betegség folytán, szerencsére most már minden rendben van vele. Hajtójával jó párost alkotnak és a 2700 méteres táv is fekszik neki, így ismét a dobogón végezhet.

Coffee Look d’Eam (13) sajnálatos hibával kezdett január 24-én, így már a futam elején elszálltak az esélyei. A vasárnapi futamban patkolatlanul lép majd pályára, akár a győzelmet is megszerezheti.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: www.paris-turf.com

Olvass tovább!