Szuper szombatod lehet, ha Kincsem+ TUTI-t játszol! Nyerj ma is akár milliókat gyorsan és egyszerűen!

2019. 02. 16 – szombat

Szombaton is Cagnes-sur-Mer ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 1600 méter, a startnál pedig mindössze tizennégy versenyló várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is rendkívül kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Diwan Senora (3) – Rominou (11) – Bayoun (7) – Miracle des Aigles (2) – Kihavahfushi (8)

Diwan Senora (3) nagyon jól mozgott az utolsó versenyében, bizonyítva ezzel, hogy formában van és a szintetikus pályát is kedveli. Szombaton várásra fogják lovagolni, zavartalan verseny esetén megint az egyik főszereplő lehet.

Rominou (11) remek formában van, ezt legutóbbi győzelmei is bizonyítják. A szombati futamban szinte bármi megtörténhet, csalódás lenne, ha nem a tőle elvárható módon futna.

Bayoun (7) remek formában van, így nincs ok az aggodalomra a visszatérése miatt. Soha nem futott még szintetikus borításon, de könnyen kezelhető és jó fejű ló, éppen ezért szombaton is számíthatunk rá.

Miracle des Aigles (2) kapott némi pihenőt az utolsó futását követően, melynek eredményeként most frissen lép pályára. Ezt a helyszínt a klíma miatt kifejezetten kedveli, ezért annak ellenére is jó futást várunk tőle, hogy visszatérésre készül.

Kihavahfushi (8) rengeteget fejlődött az elmúlt hónapokban, amit a január 16-i győzelme is bizonyít. Munkában tovább jött előre, így szombaton is jó eséllyel lép pályára.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!