Kezdd a hétvégét akár milliókkal a zsebedben! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2019. 02. 15 – péntek

Pénteken Cagnes-sur-Mer-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2925 méteres alaptávú ügetőversenynek tizenhat kiváló versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendnél. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Baby Lou Max (15) – Bahia Quesnot (16) – Baldi Star (5) – Balzac de l’Iton (8) – Aprion (13)

Baby Lou Max (15) remek teljesítményt nyújtott a hétfői zárómunkájában. A pénteki futamban fantasztikus a beállítása, ezért zavartalan verseny esetén ismét a győzelemért küzdhet.

Bahia Quesnot (16) a Prix de Amerique-ben csak a tizedik helyen végzett, de nincs miért szégyenkeznie. Pénteken patkolva fog futni, de továbbra is topformában van, így jó eséllyel pályázik a győzelemre.

Baldi Star (5) jól mozgott az utolsó versenyében és azóta is tartja remek formáját. A térhátrányból induló lovak közül Baby Lou Max(15) és Bahia Quesnot (16) remek esélyt képviselnek, de alaptávról indulva beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Balzac de l’Iton (8) nagyon ól szerepelt február elején, harmadik helyezésének értékét növeli, hogy rossz startot vett. A mediterrán levegő jót tett neki, így remélhetőleg ismét az első öt között tud végezni.

Aprion (13) legutóbb csak kisebb pénzdíjat szerzett ha valamivel szerencsésebb, előrébb is végezhetett volna. A pénteki futamban megint erős mezőnyben kell helyt állnia, de az ötödik helyezést ismét megszerezheti.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!