Lepd meg szerelmedet Valentin-napra egy TUTI-val és nyerjetek akár milliókat! Garantáltan jól fogtok ünnepelni!

2019. 02. 14 – csütörtök

Csütörtökön Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2700 méter hosszú ügetőversenyen tizenhat hétéves és idősebb versenyló áll starthoz, hogy összemérje tudását. Ma is kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Valokaja Hindo (3) – Tinamo Jet (7) – Cerenzo Turbo (12) – Ce Bello Romain (10) – Tesauro (2)

Valokaja Hindo (3) rengeteget fejlődött, amióta ősszel új idomításba került, ami miatt az életnyereménye is magasabb lett. Épp emiatt nehezebb számára megtalálni az ideális feltételekkel kiírt futamot, de csütörtökön egy szép pénzdíjat szerezhet.

Tinamo Jet (7) legutóbb csak egy nagyon jó lótól kapott ki. Kipihente a cagnes-sur-mer-i verseny fáradalmait, ezért csütörtökön az első öt között van a helye.

Cerenzo Turbo (12) szép győzelmet aratott február elején és csütörtökön is nagyszerű feltételek mellett áll starthoz. A 2700 méteres táv kedvez neki, első esélyt képvisel.

Ce Bello Romain (10) nagyszerű teljesítményt nyújtott február 2-án. Erős lesz a mezőny csütörtökön, de ismét az első öt között végezhet.

Tesauro (2) utolsó futásából hiba volna messzemenő következtetéseket levonni, mivel a második soros startpozíció rányomta a szereplésére a bélyeget. A vincennes-i nagypálya kedvez neki, a képességei alapján a győzelemre is van esélye.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.paris-turf.com

Olvass tovább!