Szerdán is milliós nyeremény ütheti a markod, ha Kincsem+ TUTI-t játszol! Ne maradj le róla!

2019. 02. 13 – szerda

Szerdán Cagnes-sur-Mer-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 2000 méter, a startnál pedig tizenhat telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Lanana (3) – Zanzibar (12) – Furious des Aigles (8) – Royal Bowl (6) – Rovigo (7)

Lanana (3) nagyszerű teljesítményt nyújtott a négyévesek számára kiírt január 21-i Kincsem+ futamban. Szerdán valamivel nehezebb feladat elé néz, hiszen most idősebb lovakkal is meg kell majd küzdenie, de papírszámítás alapján jó esélyt képvisel.

Zanzibar (12) remek formában van, amit január 22-i győzelme is bizonyít. A sikere miatt 3,5kg-al magasabbra került a skálán, de a kondíciója tökéletes, így a 15-ös startbox ellenére is a főszereplők egyike lehet szerdán.

Furious des Aigles (8) nagyszerű teljesítményt nyújtott január végén, amikor csak minimális különbséggel maradt le a győzelemről. Papíron szerdán is jó eséllyel lép pályára, csupán a 16-os startbox okozhat némi aggodalmat.

Royal Bowl (6) legutóbb előrébb is végezhetett volna, mint az ötödik hely, ha nem a 14-es startboxból kellett volna indulnia. Ezúttal az 1-es boxból vág neki a versenynek, így minden adott az eredményes szerepléséhez.

Rovigo (7) január 21-én nagyon jól mozgott. Ötödik helyezésének értékét növeli, hogy a 15-ös startboxból kellett indulnia. Szerdán idősebb lovakkal is meg kell majd küzdenie, de ennek ellenére ismét beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!