Kis mezőny nagy nyeremény? Ez a keddi Kincsem+! Tedd próbára a szerencsédet ma is!

2019. 02. 12 – kedd

Kedden is Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2100 méter hosszú ügetőversenyen tizenöt hét- és nyolcéves mén kéri a játékosok figyelmét. Nagyon kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Da Vinci B.R. (13) – Ready Ribb (5) – Champion Dore (7) – Nobel Amok (4) – Thor Di Girifalco (6)

Da Vinci B.R. (13) az év elején került új idomításba, de az első pillanattól kezdve jó benyomást tett idomárjára. Jelenlegi formája alapján a második sor ellenére is esélyesként áll starthoz.

Ready Ribb (5) jó versenyeket futott Svédországban, a hosszútávú Harper Hanovers-ben elért ötödik helyezése különösen nagy érdem. Ez lesz az első francia fellépése, de a tréningek során jól dolgozik és a mezőny is megfelel a képességeinek. Jó futást várunk tőle.

Champion Dore (7) legutóbb csak az ötödik helyen ért célba, ami csalódás volt, mivel a az a futam prioritást élvezet a téli programjában. A feltételek most is jók lesznek a számára, így annak ellenére is bízhatunk az első öt közé kerülésébe, hogy a 2100 méteres táv nem igazán fekszik neki.

Nobel Amok (4) 2018 januárban futott már Vincennes-ban, de akkor nem volt az igazi. Most sokkal jobb formában van és patkolatlanul áll starthoz, így jó eséllyel pályázik egy pénzdíjra.

Thor Di Girifalco (6) jó időt ügetett december 28-án, amikor negyedik helyen ért célba. A keddi futamban tökéletesek lesznek számára a feltételek és patkolatlanul áll starthoz, így bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!