Nincs kedved munkába menni? Dobd fel a hétfődet egy TUTI-val és a milliós nyereményekkel!

2019. 02. 11 – hétfő

Hétfőn is maradunk Vincennes-ban a Kincsem+ futamban. Az ügetőverseny hossza 2100 méter, a startnál pedig tizenhat rutinos, hét- és nyolcéves kanca várja, hogy összemérje erejét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Caresse (5) – Evening Prayer (12) – Cidjie de Guez (9) – Ballina d’Ourville (1) – Civette du Pont (3)

Caresse (5) jó futások után várja a hétfői futamot. Csupán némi szerencsére lenne szüksége, hogy megtörjön a jég és nyerjen egy versenyt Párizsban. A ló formában van, az első öt közé várható.

Evening Prayer (12) január 11-i győzelme meglepetés volt. A kiegyensúlyozottság nem az erős oldala, de csodálatos formában van és a hétfői mezőny is megfelel a képességeinek.

Cidjie de Guez (9) végre megint úgy mozgott, ahogy az tőle elvárható. Kipihente a verseny fáradalmait, így hétfőn a 9-es startszám ellenére is bízhatunk eredményes szereplésében.

Ballina d’Ourville (1) egyre megbízhatóbban teljesít, a hétfői futamot pedig kedvező feltételek mellett várja. A 2100 méteres táv és az 1-es startszám ellenére is várásra lesz hajtva, ha minden jól alakul, az első három közé várható.

Civette du Pont (3) két remekül sikerült 2100 méteres verseny után lép pályára hétfőn. Minden taktikához könnyen alkalmazkodik, ezért beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!