Vasárnap 300 millió forint a jackpot a Kincsem+ TUTI-ban! Játssz és nyerj ma is!

2019. 02. 10 – vasárnap – 300 millió forint jackpot

Vasárnap is Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc hétéves és idősebb, francia tenyésztésű versenyló méri össze gyorsaságát, de az erősebbek 25 méter hátrányból indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutásnál. A nyeremény ráadásul ma 300 millió forint is lehet, feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cyriel d’Atom (13) – Big Boss (14) – Bleu Ciel (11) – Braquo (3) – Croma du Guibel (2)

Cyriel d’Atom (13) az október 31-i versenye során lesántult, így csak újabb kihagyás árán folytathatta a téli-meetinget. A visszatérése jól sikerült és a reggeli tréningek során is javulást mutat, így a 25 méteres hátrány ellenére is a dobogóra várható.

Big Boss (14) legutóbb előrébb is végezhetett volna, mint a negyedik hely, ha valamivel gyorsabb a tempó. A ló mentálisan és fizikálisan is remek formában van, hajtójával pedig kitűnő párost alkotnak. Helyzetüket nehezíti a 25 méteres térhátrány, de így is a főszereplők egyike lehet.

Bleu Ciel (11) ageni kiesése nagy csalódás volt. A munkaformái kiválók, a táv és a vincennes-i nagypálya is kedvez neki, de a második soros startpozíció miatt némi szerencsére is szüksége lesz az eredményes szerepléshez.

Braquo (3) legutóbb az ötödik helyen végzett volna, ha nem ugrik. A 2850 méteres táv jobban kedvez majd neki és a pályafutása során először patkolatlanul fog futni, így minden adott a vasárnapi jó futásához.

Croma du Guibel (2) nagyon jól mozgott az utolsó fellépésén és azóta is tartja formáját. Az első öt közé várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.passioncourses.fr

Olvass tovább!