Szombaton se felejts el TUTI-t játszani! Tedd próbára a szerencséd és nyerj akár milliókat!

2019.02.09 – szombat

Szombaton Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2100 méter hosszú ügetőversenyen mindössze tizennégy versenyló csap össze. Rendkívül kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Mindyourvalue W.F. (6) – . Vertige de Chenu (2) – Coach Franbleu (4) – Tessy d’Ete (12) – Ange de Lune (10)

Mindyourvalue W.F. (6) egy remek képességekkel rendelkező nagyszerű ló, aki a szombati futamban is diktálhatja majd az iramot a startot követően. Kipihente a január 27-i verseny fáradalmait,  így ismét számíthatunk rá.

Vertige de Chenu (2) nagyszerűen teljesít az idei meetingen. Az utolsó autóstartos versenyében elugrotta magát, de most sokkal jobb formában van, mint november elején volt, ezért akár egy újabb győzelmet is szerezhet.

Coach Franbleu (4) nagyszerű teljesítményt nyújtott január 31-én és azóta is tartja jó formáját. A 2100 méteres táv nem igazán kedvez neki, zavartalan verseny esetén azonban ismét a győzelemért fog küzdeni.

Tessy d’Ete (12) remek teljesítményt nyújtott január 27-én, új egyéni rekordot ügetve. Jó képességű ló, aki zavartalan verseny esetén a főszereplők egyike lehet.

Ange de Lune (10) az utolsó versenyében patkolva állt starthoz. Január elején megmutatta, hogy fekszik neki a 2100 méteres táv, így ha minden jól alakul, a második sor ellenére is beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: www.turf-fr.com

Olvass tovább!