Végre itt a péntek! Játssz egy TUTI-t és kezdd a hétvégét milliós nyereménnyel!

2019. 02. 08 – péntek

Pénteken Cagnes-sur-Mer ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2925 méteres alaptávú ügetőversenynek maximális mezőny, azaz tizennyolc versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen kombináció nyerő lehet a befutási sorrendet illetőleg. Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Elsa de Belfonds (18) – Eden de Thyl (6) – Ekiango de Nile (7) – Eclat de Gloire (13) – Danae de la Frette (16)

Elsa de Belfonds (18) megbízható kanca, akire mindig számíthatnak a játékosok. A pénteki futamban nagyszerű feltételek mellett áll starthoz, így a 25 méteres térhátrány ellenére is a győzelemért fog küzdeni.

Eden de Thyl (6) jó teljesítményt nyújtott a legutóbbi fellépésén, ami után kapott némi pihenőt. A pénteki futamot topformában várja, amennyiben hiba nélkül eljön a starttól, megint az első öt között végezhet.

Ekiango de Nile (7) téli futásai nagyon jól sikerültek. Győznie ugyan egyszer sem sikerült, de mindig kihozta magából a maximumot. Pénteken várásra lesz hajtva és patkolatlanul lép majd pályára, így jó esélyeket képvisel.

Eclat de Gloire (13) egy hűséges ló, aki január 20-án jó futással tért vissza. A kihagyását követő második fellépésén további javulást várhatunk tőle, mivel munkában is sokat jött előre. A pénteki mezőny megfelel a jelenlegi tudásának, ezért a papírforma alapján az első három között van a helye.

Danae de la Frette (16) a téli-meeting elején nem a tőle elvárhatót hozta, de az elmúlt hetekben sokat javult a formája. A pénteki mezőny tőle szerényebb képességű lovakból tevődik össze, emiatt a 25 méteres hátrány ellenére is számíthatunk rá.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!