Jelentkezett a 104 millió forint gazdája

Bizonyára sokan értesültek róla, hogy 2019. január 25-én, pénteken új rekord született a hazai lóversenyfogadás történetében: a rekordnyeremény óriási, ami nem csak magyar, de régiós csúcs is egyben. 104 millió forintot nyert az egyik szerencsés észak-magyarországi Kincsem+ TUTI játékos.

Történt mindez egy átlagos pénteken, amikor a történet hőse a napi rutin szerint bement a hétvége előtt az egyik kedvenc lottózójába, hogy megvásárolja a szokásos lottó és tippmix szelvényeit. A lottózóban kapható Kincsem+ TUTI-val az okos gépi játékkal már korábban megismerkedett, azt alkalomszerűen játszotta eddig hetente kétszer-háromszor.

Jól tette, hogy aznap is vett egy TUTI-t – igen, egyetlen egy szelvényt –, mert csupán neki, illetve egy Monte Carlo-i játékosnak volt meg a jó sorrend, a 11-1-5-14-4 a szelvényén. A magyar fogadó 600 forintos alapjátékkal nyert, míg a másik szerencsés kisebb alaptéttel és kombinációs szelvénnyel győzött.

A szerencsés magyar fogadó február elején még mindig remegő kézzel jelentkezett a giganyereményért. Alig hiszi el, hogy ő, aki a lovakhoz sem ért, ennyi pénzt tudott nyerni. A Kincsem+ TUTI-nak pont ez a lényege, a terminál a korábbi játékok figyelembevételével ad a fogadónak esélyes és időnkét esélytelenebb lovakat. Ha ezek jól futnak, akkor nagy, sok tíz milliót lehet nyerni, akár naponta.

Szerencsés fogadónk azt hitte, hogy 1,4 millió forintot nyert, aminek már akkor nagyon örült, később a lovifogadas.hu-n ellenőrizte le a szelvényt és kapott kis híján szélütést. A fiatalember családalapítás előtt áll, így nem lesz probléma elkölteni a jól megérdemelt nyereményt. A mágikus nap óta rendszeresen jár a kedvenc lottózójába és a szűkebb környezetében a Kincsem+ TUTI játék legnagyobb hírverője lett, hiszen a saját bőrén érzi, hogy ilyen komoly összeget naponta, könnyen, gyorsan és egyszerűen csak a Kincsem+ TUTI-val lehet nyerni Magyarországon, ami ráadásul kapható minden lottózóban.

 

Olvass tovább!