Kis mezőny, nagy nyeremény? Ez a csütörtöki Kincsem+! Játssz ma is a TUTI-val!

2019. 02. 07 – csütörtök

Csütörtökön is Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az ügetőverseny hossza 2700 méter, a startnál pedig mindössze tizenöt hétéves és idősebb kanca kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is rendkívül kedvező, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Tooltime (2) – Class de Loriol (14) – Bonne Copine (15) – Contree d’Erable (6) – Well Done la Marc (1)

Tooltime (2) nagyon jó teljesítményt nyújtott december 21-én. A ló formában van és a feltételek is nagyszerűek számára, így minden adott az eredményes szerepléséhez.

Class de Loriol (14) a negyedik helyen végzett volna január 27-én, ha nem ugrik. Csütörtökön ebben a mezőnyben első esélyt képvisel, csalódás lenne, ha nem az első három hely valamelyikén érne célba.

Bonne Copine (15) utolsó két futása csalódás volt, de a ló azóta már újra formában van. Jean-Michel Bazire-ral összeszokott párost alkotnak, így az első öt közé várható.

Contree d’Erable (6) nagyon jól teljesített a téli-meeting kezdetén, de utolsó fellépésén hibázott, ami a fáradtság számlájára írható. Néhány pihenőnap utána ló ismét jó formának örvend, így csütörtökön az első öt között kellene végeznie

Well Done la Marc (1) az első vincennes-i fellépésén még nem volt formában, másodjára azonban sokat jött előre, amikor előrébb is végezhetett volna, mint a negyedik hely, ha korábban sikerül utat találnia. Csütörtökön is jó futást várunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.paris-turf.com

Olvass tovább!