Szerdán is játssz velünk a milliókért! Vegyél egy TUTI-t és nyerj!

2019. 02. 06 – szerda

Szerdán Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2100 méteres ügetőversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc rutinos, hétéves és idősebb versenyló méri össze tudását. Izgalmas verseny lesz, ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bryssel (8) – Angle of Attack (11) – Mellby Drake (10) – Coalinga City (2) – Bayokos Atout (1)

Bryssel (8) 2016 októberében futott először Vincennes-ban, az első pillanattól kezdve kedvez neki ez az itteni nagypálya. A decemberi győzelme óta nem állt starthoz, ennek ellenére nem fog csalódást okozni.

Angle of Attack (11) remek formában van. A 11-es starthely miatt valamivel nehezebb feladat elé néz, ennek ellenére jó esélye van a győzelemre.

Mellby Drake (10) legutóbb csalódást okozott. Egyszer már győzött az idei téli-meetingen, de remélhetőleg nyer még egy futamot, mielőtt visszatér Svédországba.

Coalinga City (2) szép győzelmet aratott az utolsó versenyében, szerdán azonban nehezebb feladat elé néz, hiszen ezúttal nemzetközi mezőny lesz, ahol ménekkel és heréltekkel is meg kell majd küzdenie. Startszáma viszont kedvező és ismét Jean-Michel Bazire fogja hajtani, így bízhatunk eredményes szereplésében.

Bayokos Atout (1) az utolsó fellépésén hibázott, mert elfáradt az óriási tempóban. A szerdai futam mezőnye megfelel a képességeinek és a feltételek is ideálisak számára. A ló formában van, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!