Kezdd a hetet milliókkal a zsebedben! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2019. 02. 04 – hétfő

Hétfőn is maradunk Vincennes-ban a Kincsem+ futamban. Az ügetőverseny hossza 2850 méter, a startnál pedig tizenhét hétéves mén és herélt kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Champion Dore (16) – Carat Gede (12) – Cagnard de Betton (15) – Cactus d’Yvel (14) – Carmin (3)

Champion Dore (16) még nem nyert versenyt az idei téli-meetingen, mellette szól azonban a megbízhatósága. A hétfői futamban várásra lesz hajtva, ha minden jól alakul, ezúttal összejöhet a régóta várt elsőség.

Carat Gede (12) Nantes-ben patkolva állt starthoz, hogy maximálisan felkészüljön a hétfői futamra. A mezőny megfelel a képességeinek és ezúttal patkolatlanul fog futni, így jó eséllyel küzdhet a negyedik-ötödik helyezésért.

Cagnard de Betton (15) jó formának örvend és a táv is kedvez neki. Hétfőn patkolatlanul áll starthoz, így minden adott az eredményes szerepléshez.

Cactus d’Yvel (14) a téli-meeting elején gyenge teljesítményt nyújtott, de sajnos betegséggel küzdött. Papíron jó eséllyel áll starthoz, de december 22-én futott legutóbb, ezért nincs garancia a sikerre.

Carmin (3) legutóbbi hibája nem mérvadó, hajtója tehet róla, hogy diszkvalifikálás sorsára jutott. A tréningek során nagyszerűen dolgozott és a mezőny is megfelel a képességeinek, ráadásul a 2850 méteres táv sem okozhat neki gondot. Hétfőn jó eséllyel áll starthoz.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!