Ugye nem felejtetted el, hogy vasárnap 150 millió forint jackpot ütheti a markod a Kincsem+ játékban? Tedd próbára a szerencsédet ma is!

2019. 02. 03 – vasárnap – 150 millió forint jackpot

Vasárnap is Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc rutinos versenyló méri össze gyorsaságát, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen kombináció nyerő lehet a befutásnál. Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Dentella Bella (13) – Dandy de Godrel (16) – Deganawidah (14) – Coumba Kuky (15) – Concerto des Dunes (11)

Dentella Bella (13) január 17-én csak a negyedik helyen ért célba, ami csalódás volt, mert elpuskázott egy remek lehetőséget. Vasárnap alaptávosként kitűnő feltételek mellett áll starthoz, bízhatunk eredményes szereplésében.

Dandy de Godrel (16) nagyszerű teljesítményt nyújtott az utolsó két versenyében. Kipihente a január 20-i futam fáradalmait, így felkészülten várja a vasárnapi versenyt, de a 25 méteres térhátrány miatt a győzelemre kevés az esélye.

Deganawidah (14) Nantes-ben térhátrányból indult, ezért hajtója azt az utasítást kapta, hogy csak a verseny utolsó kilométerén késztesse nagyobb erőkifejtésre a hatévest. A ló topformában van, vasárnap esélyesként áll starthoz.

Coumba Kuky (15) csodálatos formában van, amit utolsó futásai is bizonyítanak. Vasárnap is jó eséllyel áll starthoz, a térhátrány ellenére is az első öt között végezhet.

Concerto des Dunes (11) hosszú hónapok óta formában van, a január 9-i futamban harmadik helyen végzett, Bordeaux-ban pedig szép győzelmet aratott. Vasárnap nagyszerű feltételek mellett áll starthoz, így a hatévesek ellenére is beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.turfomania.fr

Olvass tovább!