Kezdd a februárt milliókkal a zsebedben! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2019. 02. 01 – péntek

Pénteken Pau-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp akadályverseny hossza 4000 méter, a startnál pedig tizenhat rutinos, hatéves és idősebb telivér várja, hogy összemérje erejét. Egy hosszútávú akadályverseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet, bármilyen kombináció nyerő lehet a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Belmix de Joy (4) – Baby Boy (6) – Calif d’Oudairies (15) – Don’t Worry (5) – Brionnais (12)

Belmix de Joy (4) nagyszerű teljesítményt nyújtott január 15-én. A ló most is remek formában van és a várható mély pálya is kedvez neki, így esélyesként áll starthoz pénteken.

Baby Boy (6) nagyon jól futott januárban, bizonyítva, hogy jelenleg is versenyképes ebben az osztályban. Pénteken mély pálya várható, ez azonban nem okozhat problémát, a győzelemért fog küzdeni.

Calif d’Oudairies (15) nagyszerű teljesítményt nyújtott január 4-én, sajnos azonban nem sokkal, de lemaradt a győzelemről. Elvben a hendikep második részében lenne a helye, ezzel a kis súllyal azonban ebben az osztályban is jó futást várunk tőle.

Don’t Worry (5) legutóbb nem azt hozta, ami tőle elvárható lett volna, de soha nem történt még vele hasonló. A pau-i pálya kedvez neki, esélyeit pedig növeli , hogy a puha és a mély futófelület is kedvez neki.

Brionnais (12) rendkívül látványos győzelmet aratott január 15-én. A sikere miatt 4kg-os büntetést kapott, így most kevés az esélye az újabb elsőségre. A pálya kedvez neki és a mély futófelület sem okozhat számára problémát, ezért egy pénzdíjas helyet elcsíphet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!