Csütörtökön is ragadd meg a szerencséd! Játssz a TUTI-val és nyerd meg a milliókat!

2019. 01. 31 – csütörtök

Csütörtökön Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenynek maximális mezőny, azaz tizennyolc versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cobra Bleu (18) – Vertige de Chenu (17) – Calin de Morge (14) – Coach Franbleu (15) – As de Godisson (9)

Cobra Bleu (18) rengeteget jött előre a visszatérése óta, amit legutóbbi harmadik helyezése is bizonyít. Csütörtökön ideális feltételek mellett várja a startot, csalódás lenne, ha nem az első öt között érne célba.

Vertige de Chenu (17) január közepén csak a harmadik helyen ért célba, de a teljesítményére nem lehet panasz. Bátor lóról beszélünk, aki csütörtökön ismét a győzelemért fog küzdeni.

Calin de Morge (14) nagyszerű teljesítményt nyújtott a Prix de Brest-ben és azóta is remek formában van. Csütörtökön térhátrányból kell indulnia, ennek ellenére a győzelmet is megszerezheti.

Coach Franbleu (15) január 19-én előrébb is végezhetett volna mint a negyedik hely, ha valamivel szerencsésebb. A hétfői zárómunkája során remekül dolgozott, így annak ellenére jó futásra számíthatunk tőle, hogy 25 méteres térhátrányból vág neki a futamnak.

As de Godisson (9) nagyon jól mozgott utolsó két futása alkalmával 2100 méteren. A feltételek nagyszerűek lesznek számára és a hosszabb táv sem okozhat neki gondot, de nem szabad elfelejteni, hogy ez lesz a harmadik versenye januárban.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!