Dobd fel az esős, borús hétfőt! Játssz ma is a TUTI-val és vágd zsebre a milliókat!

2019. 01. 28 – hétfő

Hétfőn is maradunk Vincennes-ban a Kincsem+ futamban. A 2850 méteres ügetőversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc hétéves kanca áll starthoz, hogy összemérje tudását. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Chiva Julry (16) – Caresse (12) – Cidjie de Guez (10) – Crescendis (13) – Kash Brodda (6)

Chiva Julry (16) legutóbb nagyszerű teljesítményt nyújtott, ha valamivel szerencsésebb, a győzelmet is megszerezhette volna. A kanca kirobbanó formában van, remélhetőleg hétfőn is minden rendben lesz vele.

Caresse (12) egy könnyen kezelhető, jófejű kanca, aki mindig hozza a tőle megszokott magas átlagot. A kondíciója most is tökéletes, így jó eséllyel pályázik a győzelemre.

Cidjie de Guez (10) szép győzelmet aratott december 7-én, azóta viszont kétszer is csalódást okozott. A hétfő délutáni futamot egy jól sikerült felhozó futás után várja, így az első öt között van a helye.

Crescendis (13) Chateaubriant-ban patkolva lépett pályára, ami csak növeli a második helyezésének értékét. A hétfői futamot csodálatos feltételek mellett várja, hiszen csak kancákkal kell majd megmérkőznie, éppen ezért a főszereplők közé tartozhat.

Kash Brodda (6) egy éve már megismerkedett a vincennes-i nagypályával. A kondíciója nem tökéletes, de nincs rossz formában. Hétfőn patkolatlanul áll starthoz és hajtója, Franck Nivard személye is növeli az esélyeit, így elcsíphet egy pénzdíjas helyet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.turf-fr.com

Olvass tovább!