Ugye nem felejtetted el, hogy ma akár 600 millió forintot is nyerhetsz a TUTI-val? Tedd próbára a szerencséd!

2019. 01. 27 – vasárnap – 600 millió forint jackpot

Vasárnap Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak, ami nem más, mint a Group 1-es Grand Prix d’Amerique. A 2700 méter hosszú ügetőversenyen a tizennyolc legkiválóbb versenyló csap össze. Rendkívül izgalmas verseny lesz, ráadásul 600 millió forint lesz a jackpot, így feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Readly Express (15) – Bold Eagle (18) – Belina Josselyn (12) – Bird Parker (16) – Propulsion (17)

Readly Express (15) topformában van, felkészítése zavartalanul zajlott. Tavaly megnyerte a Prix d’Amerique-t, idén azonban többet kell majd mutatnia, mert a legfőbb ellenfelei is jobbnak tűnnek, mint egy évvel ezelőtt.

Bold Eagle (18) hosszabb pihenőt kapott a december 30-i győzelme után. Vasárnap patkolatlanul fog futni és a tervek szerint várásra fogják hajtani. Ha sikerül kiaknázni a benne rejlő félelmetes sebességet, a győzelemért küzdhet.

Belina Josselyn (12) csodálatos volt a Belgigue-ben. Könnyen verte vissza Bird Parker (16) támadását. A ló formában van, de a pályán dől majd el minden.

Bird Parker (16) december 30-án csak a nyolcadik helyen ért célba, de az 1-es startszám miatt ez várható volt. A Grand Prix de Belgigue-ben patkolva is nagyszerűen teljesített, vasárnap azonban patkolatlanul lép majd pályára, hiszen ez lesz a fő versenye.

Propulsion (17) sokkal jobban akklimatizálódott, amikor Franciaországba érkezett, mint a korábbi években és ez a zárómunkáján is észrevehető volt. Vasárnap a győzelemért futhat.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 16:05-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Olvass tovább!