Szombaton se felejts el TUTI-t játszani! Nyerj ma is milliókat!

2019. 01. 26 – szombat

Szombaton Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az ügetőverseny hossza 2100 méter, a startnál pedig tizenöt ötéves és idősebb versenyló kéri a játékosok figyelmét, Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cleangame (2) – Cash Gamble (5) – Dijon (7) – Sharon Gar (4) – Dreammoko (9)

Cleangame (2) a GNT fináléjában nem volt topformában, legutóbb azonban már a valós tudásának megfelelően teljesített. A munkaformái kiválók és patkolatlanul lép majd pályára, de az autostart miatt határozottan kell majd hajtójának koncentrálnia.

Cash Gamble (5) az idei meetingen hadilábon áll a szerencsével. Számos lehetősége volt kvalifikálni a Prix d’Amerique-re, de rendre elbukott a cél előtt. A 2100 méteres táv és a pálya is kedvez neki, így Cleangame (2) és Dijon (7) mellett ő képviseli a legjobb esélyt.

Dijon (7) visszatérő versenyt futott december 30-án, hiszen majdnem két hónapig nem állt starthoz előtte. A téli időszak nem tartozik a kedvencei közé, de ennek ellenére jó formában van. A mezőny erős de a táv kedvez neki, így a dobogóra várható.

Sharon Gar (4) nagyon jól futott az utolsó versenyében ugyanezen a pályán és távon. A szombati futamot kitűnő pozícióból várja, övé a 4-es startszám. Megszerezheti a negyedik vagy az ötödik helyezést.

Dreammoko (9) fantasztikus teljesítményt nyújtott a december 30-i Grand Prix de Bourgogne-ban. A gyors kezdők közé tartozik, de a 9-es starthely miatt szombaton várásra fogják hajtani. A ló topformában van, csalódás lenne, ha nem az első három között érne célba.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.pronostic-pmu.fr

Olvass tovább!