Gyorsabban jön a hétvége, ha Kincsem+ TUTI-t játszol! Nyerd meg csütörtökön is a milliókat!

2019. 01. 24– csütörtök

Csütörtökön Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az ügetőverseny hossza 2850 méter, a startnál pedig maximális mezőny, azaz tizennyolc versenyló kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Colt des Essarts (15) – Coffee Look d’Eam (8) – Colorado Blue (17) – Platon Face (2) – Cap de Narmont (3)

Colt des Essarts (15) nagyon jól mozgott az utolsó futásakor, harmadik helyezésének értékét növeli, hogy igen erős mezőnyben állt starthoz. A csütörtöki futamban ideálisak lesznek számára a feltételek, így a külföldi lovak ellenére is jó esélyt képvisel.

Coffee Look d’Eam (8) egészségügyi problémák miatt hosszabb kihagyásra kényszerült. Októberben tért vissza, három versenyre volt szüksége ahhoz, hogy elérje jelenlegi formáját, most már topon van. A csütörtöki futam prioritást élvez a téli programjában, az első öt között van a helye.

Colorado Blue (17) szép győzelmet aratott legutóbb, azonban január 6-án a vincennes-i kispályán versenyzett. A ló topformában várja a csütörtöki futamot, Colt des Essarts (15)mellett a dobogón végezhet.

Platon Face (2) istállótársaihoz hasonlóan ő is vírusos betegséggel bajlódott, így amikor két hónappal ezelőtt Párizsba érkezett, még nem volt száz százalékos. Azóta rendszeresen dolgozott, aminek eredményeként most topon van. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Cap de Narmont (3) utolsó két futása jól sikerült. A tréningek során jól dolgozik és kedvező feltételekkel áll starthoz a csütörtöki futamban. Ezúttal patkolva lép majd pályára, de emiatt nem kell aggódni, mert korábban is gyakran ért el így sikereket.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.geny.com

Olvass tovább!