Szerencsés szerdát szeretnél? Akkor játssz ma is a TUTI-val és nyerd meg a milliókat!

2019. 01. 23 – szerda

Szerdán is Cagnes-sur-Mer ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2925 méter hosszú ügetőversenyen tizenöt rutinos, hétéves és idősebb francia tenyésztésű versenyló méri össze gyorsaságát. Nagyon kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bolt (1) – Caly Loulou (14) – Viking d’Hermes (15) – Balfour (10) – Colonel Bond (9)

Bolt (1) már az első cagnes-sur-mer-i versenyében is biztatóan mozgott január 3-án, majd egy héttel később további javulást mutatva gyönyörű második helyet szerzett. Kipihente a futam fáradalmait és most is remek kondícióban van, így szerdán is számíthatunk rá.

Caly Loulou (14) nagyszerű teljesítményt nyújtott szilveszterkor, de sajnos nem nyert. A ló most is remek formában van, csalódás lenne, ha nem az első öt között érne célba.

Viking d’Hermes (15) csodálatos győzelmet aratott december 31-én. Kipihente a verseny fáradalmait, így jelenleg is topformában van. A szerdai futamban hasonló erősségű mezőnyben lép majd pályára, ezért akár duplázhat is.

Balfour (10) legutóbb diszkvalifikálás sorsára jutott, azonban nem szabad őt ez alapján megítélni. Munkaformái maximálisak, ha minden a tervek szerint alakul, szerdán a győzelemért fog küzdeni.

Colonel Bond (9) kisebb műtét után tért vissza a tavalyi év utolsó napján. A szilveszteri futása óta nem lépett pályára, de munkában rengeteget jött előre. Szerdán az első három közé várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!