Kedden is lovagold meg a milliókat! Játssz és nyerj a TUTI-val!

2019. 01. 22 – kedd

Kedden is maradunk Cagnes-sur-Mer-ben a Kincsem+ futamban. A galopp síkverseny hossza 2000 méter, a startnál pedig tizenhat rutinos, ötéves és időseb telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bharuch (9) – Flight To Dubai (7) – Allez Henri (5) – Alberobello (16) – Royal Bowl (11)

Bharuch (9) remek versenyeket futott az elmúlt hónapokban, de a Prix de Marsielle tavalyi kiírásában csak a tizenharmadik helyen ért célba. Most sokkal jobb formában lép majd pályára mint akkor, a reggeli tréningek során is remekül dolgozik.

Flight To Dubai (7) egy remek tulajdonságokkal rendelkező telivér, aki topformában várja a keddi futamot. A 2000 méteres távval a képességeinek határait feszegetik, így most nehezebb feladat elé néz, mint az utolsó futásai alkalmával.

Allez Henri (5) utolsó futása nem tükrözi a valós tudását. A 3-as startbox miatt kedvezőtlen helyzetből várja a keddi versenyt, így ha kellően gyors lesz a futófelület, beleszólhat a pénzdíjas helyezések sorsába.

Alberobello (16) jó teljesítményt nyújtott az utolsó versenyében és remélhetőleg majd a keddi futamban is megállja majd a helyét. A 2000 méteres táv ideális számára és a szintetikus pálya sem jelenthet neki akadályt.

Royal Bowl (11) remek eredményeket ért el a 2018-as évben és jelenleg is kitűnő formában van. Természetesen ezúttal nehezebb feladat elé néz, mégis jó esélyekkel áll kedden starthoz.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!