Utálod a hétfőt? Dobd fel egy TUTI-val és nyerj milliókat gyorsan és egyszerűen!

2019. 01. 21 – hétfő

Hétfőn Cagnes-sur-Mer ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2000 méteres galopp síkversenyen tizenhat négyéves telivér áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Rannan (10) – L’Indomptable (2) – Cazaline (3) – Shocking Blue (7) – Lanana (5)

Rannan (10) utolsó futása nem az elvártak szerint sikerült, mentségére szóljon, hogy kissé peches versenye volt. A ló topformában van és a pálya karakterisztikája miatt a rövidebb táv miatt sem kell aggódni. Jó képességű telivér, aki hétfőn a győzelmet is megszerezheti.

L’Indomptable (2) az utolsó futását követően került új idomításba, ez lesz az első versenye ebben az istállóban. Jó képességekkel rendelkező, karakteres ló, aki tavaly augusztusban már ebben az osztályban is mutatkozott egyszer. A tréningek során jól dolgozott, bízhatunk eredményes szereplésében.

Cazaline (3) egy kedves kis ló, aki mindig hűen hozza tudása legjavát. Bizonyított már ebben a hendikep osztályban, a 2000 méteres táv és a szintetikus borítás sem okozhat neki gondot. A kondíciója is tökéletes, esélyes a győzelemre.

Shocking Blue (7) jó teljesítményt nyújtott utolsó fellépése alkalmával és jelenleg is kiváló formában van. Eddig két Kincsem+ futamban vett részt, akkor nem sokat mutatott, de most sokkal jobb feltételekkel áll starthoz, ezért számíthatunk rá.

Lanana (5) nagyszerűen mozgott a december 26-i Kincsem+ futam bemutatójában a helyi szintetikus borításon. Hétfőn komolyan számolni kell a lóval, utolsó számán elbírálva ismét a főszereplők egyike lehet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.paris-turf.com

Olvass tovább!