Akarsz akár 150 millió forintot nyerni? Akkor nincs más dolgod, csak vasárnap egy TUTI-t játszani!

2019. 01. 20 – vasárnap – 150 millió forint Jackpot

Vasárnap is Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az ügetőlovaglás legmagasabban jegyzett versenyén, a Group 1-es Prix de Cornulier-en tizenöt kiváló versenyló méri össze tudását 2700 méteren. Rendkívül izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 150 millió forint! Feltétlenül megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bilibili (14) – Traders (15) – Briac Dark (13) – Dexter Fromentro (9) – Dryade du Parc (1)

Bilibili (14) nagyon meggyőző volt a Prix du Calvados-ban és a vasárnapi csúcsösszecsapást is felkészülten várja. Az ellenfelek közül Briac Dark (13) és Traders (15) lehetnek a legveszélyesebbek, de bízzunk benne, hogy ismét maga mögé tudja utasítani őket.

Traders (15) topformában várja a vasárnapi futamot, a felkészítése maximálisan jól sikerült. Aki esetleg legyőzi őt, az igencsak megérdemli majd az első helyezést. Bízhatunk jó futásában.

Briac Dark (13) sajnos nem tudott kvalifikálni a Prix d’Amerique-ra, így az ügetőlovaglás remek alternatíva számára. Nagyszerű teljesítményt nyújtott a Prix du Calvados-ban, ami alapján vasárnap is a dobogó lesz számára a cél.

Dexter Fromentro (9) remek teljesítményt nyújtott december 22-én, melynek eredményeként a formája is sokat javult. Remek kondícióban várja a vasárnapi összecsapást, patkolatlanul a harmadik helyre várható.

Dryade du Parc (1) formája sokat javult a november 19-i versenynek köszönhetően, melynek következtében magabiztos győzelmet aratott a Prix Joseph Lafosse futamában. A ló remek formában van, esélyeit pedig növeli, hogy lovasával, Eric Raffinnel kitűnő párost alkotnak.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.leparisien.fr

Olvass tovább!