A szombat a pihenésé és a millióké! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val gyorsan és egyszerűen!

2019. 01. 19 – szombat

Szombaton Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenynek tizenöt rutinos, hatéves és idősebb versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet, bármilyen befutási sorrend nyerő lehet. A létszám is nagyon kedvező lesz ma, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Vertige de Chenu (14) – Dreambreaker (1) – Coach Franbleu (13) – Class de Loriol (2) – Calin de Morge (9)

Vertige de Chenu (14) két szép győzelem után várja a szombati versenyt és jelenleg is topformában van. Az ellenfelek közül Dreambreaker (1) okozhat kellemetlen perceket, de ennek ellenére maga mögé utasíthatja.

Dreambreaker (1) legutóbb idomárhajtója miatt jutott diszkvalifikálásra. A 2850 méter kissé hosszú a számára, de elég időt tud ahhoz futni, hogy ebben a mezőnyben az első öt közé kerüljön.

Coach Franbleu (13) utolsó futása nem tükrözi a valós futását. A felkészítésekor idomárja is hibázott, mentségére szóljon viszont, hogy a 2100 méter rövid volt számára. A ló formában van, szombaton a győzelemért küzdhet.

Class de Loriol (2) december 29-én a negyedik helyen ért célba, ami nem rossz eredmény, de igazán jó a harmadik hely lett volna számára. Szombaton ideális feltételek mellett várja a futamot, az erős mezőny ellenére beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Calin de Morge (9) legutóbbi futása nem mérvadó, mert a második soros startpozíció rányomta a bélyegét a szereplésére. A szombati futamban patkolatlanul lép pályára, így minden adott az eredményes szerepléséhez.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!