Végre péntek! Játssz ma is a TUTI-val és vágd zsebre a millókat!

2019. 01. 18 – péntek

Pénteken Cagnes-sur-Mer-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1500 méteres galopp síkversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc ötéves és idősebb telivér méri össze gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta a Lovi Pontokon, illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Pastichop (7) – Larno (8) – Rebel Lightning (10) – Ross Castle (4) – Copper Baked (2)

Pastichop (7) a tavalyi év második felében került új idomításba, ahol nagyon jó eredményeket ért el. A kondíciója most is csodálatos, ezért pénteken is bízhatunk eredményes szereplésében.

Larno (8) nagyon jól mozgott az utolsó fellépésén ugyanebben az osztályban, de nem szabad elfelejteni, hogy november óta nem lépett pályára. Remélhetőleg nem látszik majd rajta a kihagyás.

Rebel Lightning (10) október óta nem lépett pályára, ezért jelenleg nincs száz százalékos állapotban. A pénteki győzelemre nincs reális esély, de ha minden jól alakul, a dobogóra így is odaérhet.

Ross Castle (4) december 13-án remek teljesítményt nyújtott a chantilly-i szintetikus borításon és azóta is nagyszerű formában van. A gyeppálya kedvez neki, ezért csakúgy mint legutóbb, pénteken is számíthatunk rá.

Copper Baked (2) csak néhány napja érkezett Cagnes-sur-Mer-be, viszont jól reagált az új környezetre. Az angers-i győzelme miatt kicsit magasabban áll a skálán, de még nem lehet tudni, hol van a képessége határa.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.paris-turf.com

Olvass tovább!