Csütörtökön is milliomos lehetsz, ha Kincsem+ TUTI-t játszol! Tedd próbára ma is a szerencséd!

2019. 01. 17 – csütörtök

Csütörtökön Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az ügetőverseny hossza 2700 méter, a startnál pedig tizenhét hatéves francia tenyésztésű versenyló kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz, ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Darling Berry (17) – Dentella Bella (12) – Divine de Navary (15) – Dascalia (13) – Diva du Granit (3)

Darling Berry (17) a november 12-i számán érdemes elbírálni, ahol a második helyen végezhetett volna, de egy szerencsétlen szituáció miatt majdnem felbukott. A ló nagyszerű formában várja a csütörtöki versenyt, jó esélyt képvisel.

Dentella Bella (12) december óta remek teljesítményt nyújt, amit a nantes-i győzelme is bizonyít. A csütörtöki futamban kedvezőek számára a feltételek, így újabb sikert arathat.

Divine de Navary (15) decemberben nem lépett pályára, mert nem volt számára ideális feltételekkel kiírt futam. Munkában jó dolgozik, zavartalan verseny esetén az első öt között fog végezni.

Dascalia (13) idomárja nagyon meg van elégedve a lóval. Csütörtökön kedvezőek lesznek számára a feltételek és patkolatlanul fog futni, ráadásul Eric Raffin lesz a partnere, akivel ezúttal is az első öt között végezhet.

Diva du Granit (3) egy jó képességű ügető, aki a versenyek során is egyre magabiztosabban teljesít. A csütörtöki futamban erős mezőnyben kell majd helytállnia, de a negyedik-ötödik helyre jó eséllyel pályázik.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!