Szerencsés szerdát szeretnél? Játssz ma is a TUTI-val és nyerj milliókat!

2019. 01. 16 – szerda

Szerdán Cagnes-sur-Mer-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1500 méteres galopp síkversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc négyéves telivér méri össze gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta a Lovi Pontokon, illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Daimyo (2) – Billabong Cat (1) – Diamond Vendome (4) – Namibie (18) – Kihavahfushi (11)

Daimyo (2) három győzelmet aratott a 2018-as év második felében, de ezeket a sikereket érdemes a helyén kezelni. Szerdán jóval nehezebb feladat elé néz, azonban a képességei alapján ebben a mezőnyben is főszereplő lehet.

Billabong Cat (1) a clairefontaine-i győzelmét követően került új idomításba és már rögtön elsőre nyerni is tudott. Szerdán is minden adott lesz az eredményes szerepléshez.

Diamond Vendome (4) szép győzelmet aratott december 2-án és a szerdai futamot is kirobbanó formában várja. A feltételek korrektek számára, ezért ismét jó futásra számíthatunk tőle.

Namibie (18) jó formában várja a szerdai futamot, mentálisan és fizikálisan is minden rendben van vele. A mezőny megfelel a képességeinek, az első öt között végezhet.

Kihavahfushi (11) soha nem futott még ezen a pályán, de a szerdai versenyben bármi megtörténhet. A ló munkaformái kiválók, sokat fejlődött az elmúlt hónapokban. Bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.turfomania.fr

Olvass tovább!