Új hét, új lehetőség arra, hogy milliókat nyerj! Játssz hétfőn is a TUTI-val!

2019. 01. 14 – hétfő

Hétfőn is maradunk Vincennes-ban a Kincsem+ futamban. A 2700 méter hosszú ügetőversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc hat-, hét- és nyolcéves versenyló kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta a Lovi Pontokon, illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Tellmeastory (8) – Mellby Drake (18) – Champion Dore (7) – Calou Renardiere (11) – Cabernet (10)

Tellmeastory (8) balszerencsés versenyt futott december 12-én, csak a negyedik helyen ért célba. A formája kifogástalan, remélhetőleg hétfőn élni fog a kínálkozó lehetőséggel.

Mellby Drake (18) új erőre kapott, mióta megérkezett Franciaországba. A munkaformái kiválók, a tréningek során fantasztikusan teljesít, így magabiztosan várja a hétfői futamot.

Champion Dore (7) hosszú hónapok óta remek formában van, bár utolsó futása alkalmával a győzelmet is megérdemelte volna. Hétfőn várásra lesz hajtva, az első öt közé várható.

Calou Renardiere (11) a téli-meeting elején kétszer is balszerencsés volt. Munkában jól dolgozik, a feltételek pedig kedvezők számára, így ebben a versenyben a főszereplők közé fog tartozni.

Cabernet (10) szép győzelmet aratott december 22-én, régóta érett neki ez a siker. A hétfői futam mezőnye megfelel a képességeinek és a vincennes-i nagypálya is kedvez neki. Jó futást várunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!